Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: آب و هوای معتدل این روزهای تبریز بهترین شرایط برای شیوع کرونا است.

محمد حسین صومی در گفت‌وگوی خبری در ساعت ۲۳ چهارشنبه، ۲۸ اسفند، با اشاره به برخی محلات تبریز که کرونا در آن‌ها شیوع بیشتری دارد، اظهار کرد: محلات خلیل آباد، یکه دکان، مارالان و لاله جزو محلات پر شیوع هستند و البته ما محله‌ای در تبریز نداریم که پاک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه از مثبت شدن نتیجه تست کرونای ۴۹ درصد مراجعان امروز، بیست و هشتم اسفند ماه خبر داد و گفت: نتیجه تست ۵۸ نفر مثبت بود و کاهش آمار در یک روز به معنی موفقیت در کنترل بیماری نیست.

وی، تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی را ۶۲۹ نفر و تعداد فوتی‌های استان را ۵۹ نفر عنوان کرد و افزود: چهار نفر از فوتی‌ها به مدت ۱۵ روز در بیمارستان بستری بودند.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز متذکر شد: به نظر می‌رسد هنوز تعدادی از افراد اخبار و آمارها را باور نکرده‌اند، یکی از مبتلایان به کرونا در کره جنوبی سبب ادامه زنجیره انتقال کرونا تا ۱۰۲۵ نفر شده بود.

 صومی، بیان کرد: در ابتدا تعداد مبتلایان به کرونا در کره‌ جنوبی ۳۰ نفر بود که بعدها پزشکان به یکباره متوجه افزایش ناگهانی آمارها شدند و بررسی‌ها نشان داد که فردی که سی و یکمین مبتلا بوده، باعث تداوم زنجیره انتقال کرونا تا ۱۰۲۵ نفر شده است.

صومی، گفت: بنابراین افرادی که در مراسماتی مانند چهارشنبه سوری یا مکان‌های پر رفت و آمد و دید و بازدیدهای عید حضور پیدا می‌کنند، هم سلامتی خود و هم سلامتی دیگران را به خطر می‌اندازند.

وی اضافه کرد: تاکید ما این بود که کسی به شهر ما سفر نکند، اما عده‌ای با عمل نکردن به توصیه‌ها اقدام به این کار کرده‌اند، تقاضا می‌کنیم مهمانان بیرون نروند و در خانه بمانند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۸۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ایلکای گوندوعان و تبدیل شدن به بهترین نسخه پاسور خودش / عکس
  • هوای تهران دوباره سرد و بارانی می شود | پیش بینی هوای پایتخت در روزهای پایان هفته
  • هوای زنجان از فردا ناپایدار می‌شود
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روز‌های پاک از ابتدای سال
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روزهای پاک از ابتدای سال
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود